Apple iPhone 4S 16 GB


Apple iPhone 4S 16 GB

iPhone serisi inanılmaz özellikler ile kaldığı yerden devam ediyor

Çift çekirdekli A5 işlemci ile daha fazla güç sunuyor. Yeni lens ile birlikte 8 Megapiksel kamera ve 1080p Full HD video çekimleri sunuyor. Ve geriye kalan her şeyi sormak için Siri


Siri. Yeni asistanınız tüm işlernizi yapmak için hazır bekliyor. Tüm yapmanız gereken ondan ne istediğinizi söylemek.

Şimdi iPhone kullanmak için sesinizi de kullanabilirsiniz. Cevabını öğrenmek istediğiniz soruları Siri ile paylaşın: "En yakın ATM nerede bulunuyor ?" " Bir şemsiyeye ihtiyacım var mı ?" ya da "burada herhangi bir restaurant var mı ?" Sonra, bir kişisel asistan gibi cevaplar ve sizi yönlendirir. Siri, telefon konuşmaları yapar, mesajlar gönderir, programları, toplantıları ve sevdiklerinize ait doğum günlerini hatırlatır.


Bugüne kadar üretilen en güçlü iPhone.

Çift çekirdekli A5 işlemci iki kat daha fazla güç ve yedi kata kadar daha hızlı grafik gösterimi gerçekleştiriyor. Hızlı. 4S, oyun web tarama, ve hemen hemen her şeyi çok hızlı yapıyor. iA5 işlemci, enerji harcama konusunda çok cimri olduğundan olağanüstü pil ömrü vardır.


iOS 5. Dünyanın en gelişmiş ve kullanımı en kolay mobil işletim sistemi.

İOS 5 4S iPhone için 200 den fazla yeni özellikler getirerek, dünyanın en gelişmiş ve kullanımı en kolay mobil işletim sistemini yaratmıştır. Yeni özelliklerden başlıcaları : Yeni bildirim merkezi, iMessage, Dahili Twitter, Hatırlatıcılar, Gazete Bayii ve iCloud.


iCloud. Kablosuz Yedekleme

iCloud sizin için her şeyi yönetir, çünkü, tüm verileri yönetmek için en kolay yoludur. iCloud müzik, fotoğraf, uygulamalar, posta, rehber, takvim, belgeler, ve daha fazlasını saklar. Ve tüm cihazlara kablosuz olarak geri yükler.


  • Mağazamızda Satılan Apple iPhone 4S ürünleri , Gold Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Gold tarafından ithal edilmektedir.
  • Yorumları göster