Philips 37PFL4606H 37'' Full Hd Lcd TV 1279 TL


Kolay erişilebilir dokunmatik kontroller

Dokunmatik kontroller çıkıntı yapan düğmelerin yerini alan, dokunmaya duyarlı düğmelerdir. En hafif dokunuşunuza bile yanıt veren dokunmatik kontrollerle TV'nizi açabilir, kanal değiştirebilir, ses seviyesini açıp kısabilirsiniz. Ayrıca, dokunmatik kontrollerin arasında bulunan Ana sayfa düğmesiyle ana menüyü açabilirsiniz.

Her seferinde net, canlı LCD görüntüsü

Full HD TV ile daha çok ayrıntı ve netlik için Pixel Plus HD

Pixel Plus HD, yüksek çözünürlüklü ekranlar için, her kalitedeki HD, standart TV sinyali ve multimedya içeriğinde, netlik, doğal ayrıntı, canlı renk ve doğal hareketin benzersiz bir birleşimini sunar. Multimedyadan standart çözünürlüklü TV'lere kadar tüm kaynaklarda ve hatta yüksek sıkıştırma oranlı HD görüntülerde bulunan pürüzler ve parazitler tespit edilip azaltılır ve görüntünün net ve canlı olması sağlanır.

Mükemmel hareket netliği için 100Hz LCD 2 ms performans

100Hz LCD, hareketli görüntülerde üstün bir netlik sağlar. Çift Oynatım Hızı Eklentisi, hareketli görüntülerin netliğini geleneksel LCD netliğinin iki katından fazla artırarak 2 milisaniyelik tepki süresi performansı sağlar. Artık, hareketli sahnelerde bile net görüntülerin keyfini çıkarabileceksiniz.

Gerçek net ses deneyimi

20W RMS ve Incredible Surround özelliğinin gücünü hissedin

Müziklerin ritmini ve filmlerin ortamını yaşayın. Güçlü 20W RMS (2x10W RMS) amplifikatörler gerçek yaşamla aynı düzeyde ses kalitesi sunuyor. Incredible Surround daha derin ve daha geniş ses çıkışıyla toplam surround ses deneyiminizi güçlendiriyor. Zengin izleme deneyimini daha da zenginleştiren net ve derin bir ses çıkışı sağlıyor.

Eksiksiz dijital bağlantı artık çok basit

3 HDMI girişi ve Easylink ile sorunsuz bağlantı

HDMI, cihazlarınızdan TV'nize ses ve görüntü sinyallerini taşıyan tek bir kablodur ve bu sayede kablo karmaşasını ortadan kaldırmaktadır. Bu kablo sinyalleri sıkıştırmadan taşıdığından, ekranda en yüksek kaliteyi görmenizi sağlar. TV, DVD, BluRay, uydu alıcısı veya ev sineması sistemi gibi cihazlarınızdaki birçok işlemi yapmak için Philips Easylink ile birlikte tek ihtiyacınız olan bir uzaktan kumanda. Karmaşıklık olmadan yüksek görüntü ve ses kalitesinin keyfini çıkarın.

Set üstü kutu olmadan HD alımı için entegre MPEG-4 tuner

Entegre dijital tuner sayesinde ek bir alıcı kullanmadan dijital kablo ve karasal TV yayınlarını alabilirsiniz. Dağınıklık olmadan kaliteli TV keyfini çıkarın.

Muhteşem multimedya oynatımı için USB

USB konektör birçok USB-Stick'teki (USB bellek sınıfı cihaz) jpeg resimlere, mp3 müziklere ve video dosyalarına erişmenizi sağlar. USB'yi TV'nin yanındaki yuvaya takın ve kullanımı kolay ekran üzeri içerik tarayıcısıyla multimedya içeriğine erişin. Videolarınızı, fotoğraflarınızı ve müziğinizi görüntüleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Kurulumu basit, kullanımı kolay

Kurulum yardımı ile kolay kurulum

Adım adım kurulum yardımcısı ile bu TV'nin kurulumu oldukça kolaydır. Kurulum yardımcısının gösterdiği birkaç ekran üzerinde, temel ayarların kolayca seçilebileceği seçenekler yer alır. Böylece TV performansını zor terimler ya da ayarlarla uğraşmadan hızla kişisel tercihinize göre ayarlayabilirsiniz.
* Bu TV, 'Ücretsiz' yayınlar için DVB alımını destekler. Bazı DVB operatörleri desteklenmeyebilir. Güncel liste Philips destek web sitesinin SSS bölümünde bulunabilir. Bazı operatörler için Koşullu Erişim veya abonelik gerekmektedir. Daha fazla bilgi için operatörünüze başvurun.
* 8 günlük EPG servisi, her ülke için geçerli değildir
* Yıllık enerji tüketimi, tipik güç tüketimi günde 4 saat, yılda 365 gün alınarak hesaplanır.
* Bu televizyon sadece teknoloji alternatiflerinin olmadığı belirli parçalar ve bileşenlerde, RoHS Yönergesi maddeleri altında mevcut muafiyet ile uyumluluk gösteren oranda kurşun içerir.
• Philips Tüketici Danışma Merkezi : 0800 261 3302

• Tüm Philips ürünleri Türk Philips Ticaret A.Ş. garantisi altında olup, Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından 2 yıl garanti hizmeti verilmektedir.
• 32" ve üzeri TFT-LCD gruplarında Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
• Philips ürünlerinin duvara montajı yetkili servisler tarafından ücretli olarak yapılmaktadır.


TÜM KREDİ KARTLARINA 3-6-9-12 TAKSİT SEÇENEĞİ

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yorumları göster