Samsung PL-120 14.2MP 2.7" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi

Samsung PL120 dijital fotoğraf makinesi : Samsung, kendine özgü DualView çift ekranlı ürün yelpazesinin yeni modeli Samsung PL120 fotoğraf makinesini duyurdu. Çift ekranlı fotoğraf makinelerini yeni seviyelere çıkaran Samsung PL120 yüksek görüntü kalitesi ile eğlenceli özel kullanım özelliklerini ve kullanıcı dostu fonksiyonları bir arada sunuyor. Samsung PL120'ün yenilikçi DualView çift ekran teknolojisi fotoğrafseverlerin kendi portre fotoğraflarını kolaylıkla çekebilmelerini sağlıyor. Samsung PL120 dijital fotoğraf makinesinin ön yüzündeki 1.5 inç LCD ekran türünün en büyük ekranlarından bir olma özelliği taşıyor.

Samsung PL120 fotoğraf makinesi
Samsung PL120 fotoğraf makinesinin ön yüzündeki ekrana arka yüzünde 3 inç büyüklüğünde Smart Access kullanıcı arayüzüne sahip bir LCD ekran eşlik ediyor. Samsung PL120 dijital fotoğraf makinesinin dikkat çeken başlıca özellikleri arasında 16,1 megapiksel çözünürlüklü görüntü sensörü, 5x optik zum objektif ve Easy Self Shot kendi kendine kolay çekim modu yer alıyor.

Samsung Çift Ekranlı fotoğraf makineleri
İlk çift ekranlı fotoğraf makinesini 2009'un sonlarında tanıtan Samsung'un diğer çift ekranlı modelleri de hızla ortaya çıktı. Kullanıcıların kendi kendilerine çok rahat şekilde portre fotoğraf çekebilmelerini sağlayan Samsung'un çift ekranlı dijital fotoğraf makinesi 26mm geniş açı objektifi ile daha geniş görüş açılı ve derin perspektifli portre görüntüler elde edilmesini sağlıyor.

Samsung PL120 özellikleri
Samsung firması yeni PL120 modelindeki Smart Access kullanıcı arayüzünü geliştirmek için akıllı telefon piyasasındaki gücünü de kullanmış. Dokunma tabanlı bu kullanıcı arayüzü smartphone akıllı telefonlardaki gibi çalışıyor. Fotoğrafseverler Samsung PL120 dijital fotoğraf makinesinin 3 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı üzerinden cihazın tüm kontrollerini kolaylıkla ve alışkın oldukları tarzda gerçekleştirebiliyorlar.

Samsung PL120 Akıllı Otomatik çekim modu
Samsung PL120 dijital fotoğraf makinesindeki Smart Auto Akıllı Otomatik Çekim Modu hem fotoğraf çekimlerinde hem de video çekimlerinde kullanılabiliyor. Akıllı Otomatik çekim modunda çekim yapılan ortamın parlaklık, renk, ışık ve hareket parametreleri analiz edilerek en kaliteli görüntü için gerekli ayarlar otomatik olarak gerçekleştiriliyor. 16 farklı seçeneğin bulunduğu Smart Auto akıllı otomatik çekim modunda fotoğrafseverler dilerlerse özellikleri manuel olarak da ayarlayabiliyorlar.

SIFIR - 2 YIL GARANTİLİ
FATURASI KESİLİP GÖNDERİLECEKTİR
KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ
KARGO ÜCRETSİZ

Kapıda Ödeme Fiyatı: 289 TL 
Sipariş Ver

Yorumları göster