Samsung ES28 12.2MP 2.5" LCD 5X Optik Dijital Fotoğraf Makinesi

Ürün Özellikleri
Samsung ES28 dijital kamera : Samsung'un yeni modeli Samsung ES28 dijital fotoğraf makinesi dünyayı gördüğünüz gibi fotoğraflamak için tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Samsung ES28 dijital fotoğraf makinesinin 27mm geniş açılı objektifi 5x optik zoom yapabiliyor. Samsung ES28 dijital fotoğraf makinesi 12.2 megapiksel resim çözünürlüğü ile keskin netlikte ve detaylı görüntüler sunuyor. Harika fotoğraflar çekmek için sadece Samsung ES28 dijital fotoğraf makinesini çekmek istediğiniz yöne doğrultup Smart Auto modunda deklanşöre basmanız yeterli. Samsung ES28 fotoğraf makinesinin otomatik sahne tanıma teknolojisi manzaradan portreye kadar mevcut 16 adet hazır çekim sahne modundan koşullara en uygun olanını otomatik olarak tespit ediyor. Böylece kullanıcılar kafalarında canlandırdıkları o harika fotoğraf karesine kolaylıkla ulaşmış oluyorlar.

Samsung ES28 gelişmiş Yüz Tanıma özelliği
Samsung ES28 dijital fotoğraf makinesinin Mükemmel Portre Sistemi ve yüz tanıma fonksiyonu sadece kırmızı göz etkisini düzeltmekle kalmıyor aynı zamanda kapalı gözleri de tespit edebiliyor. Bu sayede gözler hiçbir zaman kapalı olmadan, gülümseyen insan yüzlerinden oluşan portre çekimleri gerçeleştirebiliyorsunuz.

Samsung ES28 ve Akıllı Albüm özelliği
Diyelim ki Samsung ES28 fotoğraf makinenizde 2,000 civarında fotoğraf kayıtlı ve siz de bu fotoğraflar arasından bir tanesini bulmak istiyorsunuz. Normalde bu 2,000 adet fotoğrafa tek tek bakarak aradığınızı bulmanız gerekir ancak Samsung ES28 modelinde Smart Album Akıllı Albüm fonksiyonunu kullanarak arama işlemini kameranın yapmasını sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca arama işlemini renk tonlarına veya dosya türüne göre de yapabiliyorsunuz.

Samsung ES28 2.5 inç LCD ekran
Samsung ES28 dijital fotoğraf makinesinin 2.5 inç büyüklüğündeki LCD ekranı gelişmiş kontrast ve renklerde görüntü sunuyor. Cihazın Intelligent LCD akıllı monitörü mevcut ortamın aydınlanma koşullarını analiz ederek ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor ve optimum görüntü performansı sağlıyor. Samsung ES28 fotoğraf makinesi ISO 1600 değerine varan ışık hassasiyeti ile iç mekanlarda, loş ışıklı ortamlarda ve hızlı hareket eden nesnelerde kaliteli fotoğraflar sunuyor.

Samsung ES28 ile fotoğraf ve video çekimi
Samsung ES28 dijital fotoğraf makinesi standart fotoğraf çekimi işlemlerinin yanında 640 x 480 piksel çözünürlükte ve saniyede 30 kare çekim hızı ile video kayıt da gerçekleştirebiliyor. Samsung ES28 ile video kayıt işlemlerinde cihazın 5x optik zoom özelliğini de kullanabiliyor ve video kaydederken yakınlaştırma yapabiliyorsunuz.

SIFIR - 2 YIL GARANTİLİ
FATURASI KESİLİP GÖNDERİLECEKTİR
KARGO ÜCRETSİZ

Fiyat: 157 TL
Sipariş Ver

Yorumları göster