Kıraç’ın 31 Temmuz’da ENKA Açıkhava’da gerçekleştireceği konseri canlı izle



Kültür ve Sanat ViV Live ile canlanıyor!


Kültür ve sanatın herkes için erişilebilir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdüren ViV Live, Kıraç’ın 31 Temmuz’da ENKA Açıkhava’da gerçekleştireceği konser ile yayın hayatına devam ediyor.

Efsane konser evine geliyor...
Kıraç, 27. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları kapsamında 31 Temmuz 21:15’te ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu sahnesinde ve www.vivlive.com üzerinden canlı yayında izleyicileriyle buluşuyor.

Ünlü sanatçı Kıraç, 1998 yılında Anadolu rock tarzındaki ilk albümü “Deli Düş”ün ardından “Zerda” dizisinin jeneriği ve müzikleri ile geniş kitlelerin ilgisini çekmeyi başardı. Bunu “Bir İstanbul Masalı”, “Aliye”, “Beyaz Gelincik”, “Yağmur Zamanı” ve “Binbir Gece” dizilerine yaptığı müzikler takip etti.

Ünlü sanatçı bunun dışında birçok başarılı TV dizisi, film ve animasyonun müziklerine de imzasını attı. Batı kökenli Rock Müziği ile Türk Halk Müziği’nin renklerini ustalıkla birleştiren, unutulmaz dizi müziklerinin yaratıcısı, Anadolu Rock’ın son temsilcisi Kıraç ile buluşmaya hazır mısın?

Peki, nedir ViV Live?

Gerçek bir deneyim ve daha fazlası!
Gerçek konser deneyimini, ses ve görüntü kalitesinden taviz vermeden evine taşımanı sağlayan ViV Live, sanatın ve sanatçının özlük haklarına sahip çıkarak, standart bilet bedelinin sadece %10’u ile canlı konser deneyimi sunuyor. Vivlive.com’da konser heyecanını yaşarken farklı kamera açılarına, özel kulis çekimlerine, röportajlara ve dinleyicilerin konser hakkındaki yorumlarına eşzamanlı olarak ulaşman mümkün. Üstelik konser sırasında yanındakini kızdırmadan Instagram hesabına da rahatça bakabilirsin.

Sen konsere gidemiyorsan, konser sana gelsin!
Elbette o an, o en sevdiğin sanatçının konserinde bulunmak hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Zaten sorun da o konsere gidemediğinde başlıyor. Şehir dışında ya da konserin yapıldığı şehirde hiç bulunmamış olabilirsin; işinden zamanında çıkamamış ya da yoğun bir trafiğe takılmış olabilirsin. Katılman gereken başka bir etkinlik olabilir. Çözüm ise çok basit. Akıllı telefonun, tabletin, bilgisayarın ya da televizyonunla, kısacası internete erişebildiğin herhangi bir cihazla Vivlive.com’a gir ve bilet bedelinin sadece %10’u ile konser deneyimini doyasıya yaşa.  Evinde arkadaşlarını, sevdiklerini ve sayısız sanatçıyı ağırlamak için vivlive.com’a girmen yeterli.

Herkes için sanat, herkes için eğlence!
Konserleri evde canlı izleme fikri önce biraz radikal gelebilir. Warhol elit sanatı özel baskı teknikleriyle halka indirdiğinde, Bauhaus alternatif materyallerle tasarımları herkesin alabileceği seviyeye çektiğinde büyük ihtimalle aynı his yaşanmıştı. Vivlive.com’da konser bedelinin sadece 10’da 1’i ile aynı konseri, aynı anda izleyip, konser sonunda aynı anda “bis” için alkış tutabilirsin. Ve tüm bunları sanatçıya ve sanatçının emeğine sahip çıkarak yapabilirsin.


Konser Detayları:
ENKA Kültür ve Sanat Açıkhava Buluşmaları
Kıraç
31 Temmuz 2015
21:15

ViV Live:
#kiraclive

Yorumları göster