En yaratıcı ders çalışma fotoğrafını paylaş, çift kişilik sinema bileti kazan

SİNEMA BİLETİ FİNALLERDE GİZLİ
Ey final yollarındaki derbeder genç! En yaratıcı ders çalışma fotoğrafını bizimle paylaş, çift kişilik sinema bileti kazan.


  • Bu kampanya Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. adına MPİ’nin 20.05.2015 tarih ve 52739871-255.01.02/1565-3708 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından 26.05.2015 saat: 00:01– 22.06.2015 saat: 23:59 tarihleri arasında Türkiye genelinde kapsam dışı düzenlenmektedir. Çekilişe TANI PAZARLAMA VE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. KDV ve ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Ayrıntılı bilgiye www.paro.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.
  • 1. Kariyer Başlasın Kampanyası, üniversite öğrencilerinin final döneminde ders çalışırken çektikleri en yaratıcı ve eğlenceli fotoğraflarını Paro web sitesi üzerinden kampanya akışını takip ederek, siteye yüklemeleri esasına dayanmaktadır. En beğenilen 100 fotoğraf Jüri tarafından belirlenerek, hediye olarak eşi veya arkadaşıyla beraber gidebileceği 2 kişilik Cinemaximum sinema bileti verilir.
  • 2. Katılımcılar, Paro web sayfası, reklam kampanyaları ve/veya herhangi bir dijital mecra üzerinden kampanya sayfasına gelebilirler. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde, www.paro.com.tr (ücretsiz) internet sitesine giriş yapıp tanıtımları izledikten sonra Kariyer Başlasın Kulübü’ne ad, soyad, adres, email ve telefon bilgilerini girerek üye (ücretsiz) olan veya bu bilgilerini güncelleyen üniversite öğrencileri final döneminde ders çalışırken çekilen en yaratıcı fotoğrafı yükleyip kampanyaya katılımlarını başarılı şekilde gerçekleştirir. Katılımcılar arasından jüri kararıyla seçilecek olan 100 kişi 2 kişilik Cinemaximum sinema bileti kazanacaktır.
  • 3. Kampanyanın ilk sayfasında yer alan “Katılım Koşullarını okudum, kabul ediyorum” butonu Katılımcılar tarafından kabul edilmesi gerekmektedir.
  • 4. Eksik, gerçeğe aykırı veya hatalı bilgi beyan eden Katılımcılar uygulamada ödül kazansalar dahi ödül alamazlar ve bu konudan TANI hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Üyelik bilgileri gerçeğe aykırı, eksik veya hatalı bulunan Katılımcılar, yarışmada ödül kazansa dahi, ödül için hiçbir hak ve alacak talep edemez. Kazanılan hediyenin, Katılımcılar tarafından verilen bilgilerin eksik, hatalı veya yanlış olması nedeniyle Katılımcılara ulaşmamasından ve/veya Katılımcılara ulaşılamamasından TANI sorumlu tutulamaz.
  • 5. Yarışma 26 Mayıs 2015 saat 00:01den itibaren ile 22 Haziran 2015 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar devam edecektir. Bu süre boyunca Kariyer Başlasın kampanya katılım koşulları doğrultusunda yarışan ve kazanan Katılımcılar hediye kazanma hakkına sahip olacaktır.
  • 6. TANI kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan Katılımcıları Uygulamadan diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
  • 7. Kazanılan ödül nakde çevrilemez/çevrilmesi talep edilemez, devir, temlik ve ciro edilemez, bir başkasına kullandırılamaz.
  • 8. TANI, Katılımcılar tarafından yüklenen fotoğrafı katılımcılardan herhangi bir onay almasına gerek olmadan diledikleri şekil ve şartlarda diledikleri mecralarda herhangi bir süre, sayı, coğrafi alan sınırlaması olmadan diledikleri gibi kullanma hakkına ve yüklenen fotoğrafları reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptir. Katılımcılar, uygulamaya katılarak ve fotoğraf yükleyerek, yüklediği fotoğraftaki FiKiR VE SANAT ESERLERi KANUNU’ndan kaynaklanan tüm haklarını TANI’ya devrettiğini ve TANI’nın bu fotoğraflar üzerinde her türlü mülkiyet hakkına sahip olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ile muvafakat ederler. Bu sözleşme aynı zamanda muvafakatname hükmündedir.
  • Kariyer Başlasın Kampanyasının Hediye Sistemi;
  • 9. Fotoğrafını yükleyen kişiler arasında jüri tarafından seçilecek 100 kişiye Cinemaximum sinema bileti verilecek olup sadece Cinemaximum’larda geçerli olacaktır. Sinema biletleri, PNR kodları ile kullanıcının kampanyaya katılırken iletilen Cep Telefonu numarasına kısa mesaj ile iletilecektir.
  • Kampanya kapsamında hediye edilecek sinema davetiyeleri, İstinye Park, Zorlu, Kanyon, Akasya ve City’s sinemaları haricinde bulunan tüm Cinemaximum’larda 3D ve IMAX filmler hariç tüm filmlerde sadece hafta içi (Pazartesi – Perşembe) 30/09/2015 tarihine kadar geçerlidir. Her davetiye tek kişilik ve tek girişliktir, Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilerek sadece bilet gişesinde yer bileti ile değiştirilir. İnternet veya telefon üzerinden yapılan rezervasyon veya satın alımlar ile gala yahut özel film gösterimlerinde geçerli değildir. Geçerli PNR koduna sahip davetiye üzerinde yer alan şartlar dahilinde kullanılabilir. Yaş sınırına göre Cinemaximum kimlik ibrazı isteyecektir. İlgili film için geçerli yaş kategorilerinde olmayanlar davetiyesini kullanamayacaktır. PNR kodu iade ve iptali yapılamaz. Bilet gişesinde bedeli tahsil edilemez ve PNR kodunun sahibi kişi tarafından 3. kişilere gelir elde etmek maksadıyla kullandırılamaz. Başka bir kampanya ile birleştirilemez.
  • 10. Kariyer Başlasın Kampanyasını kazananların duyurusu; 13 Temmuz 2015 tarihinde www.paro.com.tr üzerinden yapılacaktır.
  • 11. TANI kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • 12. Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların seçimi ile ilgili her türlü konunun yönetilmesi TANI tarafından yapılacak ve tüm inisiyatif ve karar hakkı TANI’da olacaktır. Bunun ile ilgili Katılımcıların hiçbir itiraz hakkı bulunmayacaktır.
  • 13. Katılımcılar, Uygulamanın yayınının durdurulması veya herhangi bir nedenle 3. Kişi veya kurumlar tarafından Uygulamanın yayınının durdurulması hallerinde, Uygulamanın hangi aşamada olduğuna bakılmaksızın iş bu katılım koşullarında beyan edilen kampanya ve ödül ve her nevi kazanımlarının ortadan kalkacağını ve bu yönde TANI’dan kazanımların ifasına yönelik herhangi bir talepte bulunmayacaklarını kabul beyan ve taahhüt ederler.
  • 14. Uygulama üzerinden, TANI'nın kendi kontrolünde olmayan ve başkaca üçüncü kişilerin sahip olduğu ve işlettiği başka web sitelerine ve/veya başka içeriklere link verilebilir. Bu linkler Katılımcılara yönlenme kolaylığı sağlamak amacıyla konmuş olup herhangi bir web sitesini veya o siteyi işleten kişiyi desteklememektedir. Link verilen web sitesinin içerdiği bilgilere yönelik herhangi bir türde bir beyan veya garanti niteliği taşımamaktadır. Uygulama üzerindeki linkler vasıtasıyla erişilen web siteleri ve içerikleri hakkında TANI'nın herhangi bir sorumluluğu yoktur ve bu sitelerin kullanımıyla doğabilecek zararlar, Katılımcıların kendi sorumluluğundadır. TANI, bu tür link verilen web sitelerine erişimi ve her ne şekilde olursa olsun uygun görmeyeceği linklere ve içeriğe erişimi her zaman kesebilir.
  • 15. Katılımcılar, uygulamadaki yüklenmeye (download) ve/veya paylaşıma müsait dosya, bilgi ve belgelerin, virüslerden, wormlardan, truva atlarından, dialer programlarından spam, spyware veya bunlar gibi diğer her türlü kötü ve zarar verme amaçlı kodlardan veya materyallerden arındırılamamış olabileceğini ve bu hususlarda uygulamanın garanti vermediğini kabul etmektedir. Bu tip kötü ve zarar verme amaçlı programların, kodların veya materyallerin önlenmesi, veri giriş - çıkışlarının doğruluğu veya herhangi bir kayıp verinin geri kazanılması için gereken tüm yazılım ve donanım ihtiyaçlarını karşılamak, bakım ve güncellemelerini yapmak tamamen Katılımcıların sorumluluğundadır. Bu tür kötü amaçlı programlar, kodlar veya materyallerin sebep olabileceği, veri yanlışlıkları veya kayıplarından dolayı Katılımcıların veya üçüncü kişilerin uğrayabileceği hiçbir zarardan TANI sorumlu değildir.
  • 16. TANI, işbu uygulama ve uygulama uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, kampanya vs. bilgiler ve Uygulamayı kullanma koşulları ile Uygulamada sunulan bilgileri önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, Uygulamayı ve içeriğini yeniden düzenleme, yayını durdurma ve/veya duraklatma hakkını saklı tutar. Değişiklikler, Uygulamada yayınlanmalarıyla yürürlüğe girerler. Uygulamanın kullanımı ya da Uygulamaya giriş ile bu değişiklikler de kabul edilmiş sayılır. Bu koşullar link verilen diğer web sayfaları için de geçerlidir.
  • 17. TANI, kullanım koşullarının ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, ihmal, kesinti, silinme, kayıp, işlemin veya iletişimin gecikmesi, bilgisayar virüsü, iletişim hatası, hırsızlık, imha veya izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, değiştirilmesi veya kullanılması hususunda ve durumunda ve bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
  • 18. Uygulama dâhilinde üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerden ve yayınlanan içeriklerden dolayı TANI’nın, işbirliği içinde bulunduğu kurumların, TANI çalışanlarının ve yöneticilerinin sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • 19. Herhangi bir üçüncü kişi tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel imgelerin doğruluğu ve hukuka uygunluğunun taahhüdü bütünüyle bu eylemleri gerçekleştiren üçüncü kişilerin sorumluluğundadır. TANI, üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin ve içeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt etmemektedir.
  • 20. Uygulamayı kullananlar, yalnızca hukuka uygun ve şahsi amaçlarla ve izin verilen ölçülerde Uygulama üzerinde işlem yapabilirler. Katılımcıların, Uygulama dâhilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumlulukları kendilerine aittir. Katılımcılar ve her üye, TANI ve/veya başka bir üçüncü kişinin haklarına tecavüz teşkil edecek nitelikteki herhangi bir faaliyette bulunmayacağını taahhüt eder. Katılımcıların Uygulama üzerindeki faaliyetleri nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan dolayı TANI'nın doğrudan ve/veya dolaylı hiçbir sorumluluğu yoktur.
  • 21. Katılımcılar uygulamayı kullanan diğer Katılımcıları rahatsız edecek, taciz edecek davranışlarda bulunmayacağını, nefret, tehdit, porno, çocuk pornosu, şiddet, ayrımcılık gibi genel ahlak ve adaba aykırı, 3. Kişi veya kurumların kişilik haklarını ihlal edici, Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca, vatandaşı olduğu veya olmadığı diğer ülkelerin yasalarınca yasaklanmış içerik yüklemeyeceğini, kabul ve taahhüt etmektedir.
  • 22. TANI, uygulama üzerinden Katılımcılar ve üyeler tarafından kendisine iletilen bilgileri kullanabilir. Bu bilgileri işleyebilir, bir veri tabanı üzerinde tasnif edip muhafaza edebilir.
  • 21. İşbu Uygulama Kullanım Koşulları dâhilinde TANI tarafından açıkça yetki verilmediği hallerde TANI; TANI hizmetleri, TANI bilgileri, TANI telif haklarına tâbi çalışmaları, TANI ticari markaları, TANI ticari görünümü veya bu Uygulama vasıtasıyla sağladığı başkaca varlık ve bilgilere yönelik tüm haklarını saklı tutmaktadır.
  • 23. İşbu Uygulama katılım koşulları Sözleşme ve muvafakatname niteliğindedir. Katılımcılar tarafından her bir maddesi okunarak ve kabul edilerek onaylanmalıdır. Katılımcıların katılım koşullarını onaylamaları elektronik ortamda kabul niteliğindedir. Katılımcıların Uygulamaya katılım için gerekli olan aşamaları geçmeleri Sözleşmenin Katılımcılar tarafından okunduğunu, anlaşılmayan veya kabul edilmeyen herhangi bir madde olmadığını ve tam bir mutabakat sağlandığını kabul, beyan ve taahhüt etmiş oldukları şeklinde yorumlanır ve kabul edilir.
  • Yorumları göster