ChefBook ile yüzlerce en lezzetli tarif elinin altında!

ChefBook, HTML5 teknolojisini destekleyen tüm akıllı telefonlarla uyumlu, mobil internet üzerinden ulaşılan ve telefona ikon olarak eklenip, haftalık ücretlenen bir yemek tarifleri servisidir. Bu servisi alan kullanıcılar, www.chefbook.com.tr adresli ChefBook portali (akıllı telefonlarda izlenebilecek tariflerin yer aldığı bir portal) içinde yer alan tüm yemek tariflerini sınırsız görüntüleme hakkına sahip olurlar. ChefBook yemek tarifleri servisi chefbook.com.tr adresinde yer alacaktır.
www.chefbook.com.tr adlı web sitesi (site) sayfalarına ulaşmakla ve site hizmetlerini kullanmakla, bu sitenin bir kullanıcısı olarak siz, aşağıdaki site kullanım hüküm ve şartlarını kabul etmektesiniz. Bu site hükümlerini kabul etmiyorsanız, lütfen bu siteyi kullanmaya artık devam etmeyiniz. www.chefbook.com.tr web sitesi hüküm ve şartlarını internet üzerinden kabul etmek ile, Buongiorno ile aranızda çıkabilecek her türlü ihtilafta bu internet işleminin geçerli bir delil olarak tanınacağını kabul etmektesiniz.
Buongiorno iş bu site hüküm ve şartlarını, üyelik şartlarını, gizlilik politikası ve/veya bu sitede yayınlanan diğer şartları, kuralları, sözleşmeleri değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. İşbu site hükümlerini, genel site şartlarını, üyelik şartlarını, gizlilik politikası ve/veya bu sitede yayınlanan diğer şartları, kuralları veya sözleşmeleri düzenli olarak incelemek sizin sorumluluğunuzdadır. Herhangi bir değişiklikten sonra bu sitenin kullanımına devam edilmesi ve sitenin sunduğu herhangi bir hizmete ilişkin olarak işlem yapılması, söz konusu değişikliği kabul ettiğiniz anlamına gelir.
Servis Bilgisi
Üyelik:
ChefBook, HTML5 teknolojisini destekleyen tüm akıllı telefonlarla uyumlu, mobil internet üzerinden ulaşılan ve telefona ikon olarak eklenip, haftalık ücretlenen bir oyun servisidir. Bu servisi alan kullanıcılar,www.chefbook.com.tr adresli ChefBook portali içinde yer alan tüm yemek tariflerini sınırsız görüntüleme hakkına sahip olurlar. Kullanıcıların servisi kullanımı esnasındaki data ücretleri operatörlerin tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Abonelik başlangıcında tam olarak ücretlendirilen TÜM TURKCELL VE VODAFONE KULLANICILARI GÜNLÜK 50 MB İNTERNET PAKETİ kazanırlar. Kampanya AVEA kullanıcıları için geçerli değildir. ChefBook chefbook.com.tr adresinde yer alacaktır.
Servisin haftalık ücreti vergiler dahil sadece 5 TL, aylık toplam 20 TL'dir. Servis, kullanıcı iptal talebinde bulunmadıkça devam edecektir.
Kampanya kapsamında kazanılan günlük internet paketleri aboneler arasında transfer edilemez. Kampanya katılımcıları için paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının artından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Turkcell sistem yoğunluğu nedeni ile günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar. Günlük internet paketi 50 MB ile sınırlıdır. Mevcutta internet paketi olan kullanıcılar öncelikle kampanyadan kazandıkları ücretsiz internet paketini kullanabilecektir. İlgili internet paketleri yurt içinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan internet, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Günlük internet paketinin sona ermesinin ardından internet kullanımları kademeli düşüşe tabi olarak yitirecektir. Ön ödemeli hat kullanıcıları kalan internet miktarını öğrenmek için *123*23#’yi arayabilirler. Bu kampanya sadece Turkcell ve Vodafone kullanıcıları için geçerlidir.
ChefBook ile ilgili akışlar aşağıdaki şekildedir;
Servis Başlangıcı:
CHEFBOOK servisinin alınması için ChefBook tarafından oluşturulacak akışlar telefon numarasının algılanıp (3G veya EDGE bağlantılı), algılanmaması durumları (WiFi ve diğer) olarak ikiye ayrılır. Telefon numarası algılandığı 3G veya EDGE bağlantılı durumlarda kullanıcı ekranda bulunan kullanım şartlarını okuduktan sonra Onaylıyorum’u işaretler ve Tamam butonuna basıp alım sürecini tamamlayarak uygulamayı cep telefonuna indirebilir.
Kullanıcının WiFi üzerinden bağlandığı durumlarda ise kullanıcı telefon numarasını girip ŞİFRE AL butonuna bastıktan sonra, ChefBook tarafından SMS olarak gönderilen şifreyi telefonun ekranındaki kutuya girip alım sürecini tamamlayarak uygulamayı cep telefonuna indirebilir.
Servis Süreci:
Servis süreci boyunca kullanıcı servis yenilenmeden önce hatırlatıcı SMS alacaktır. Kullanıcı servis durumunu, 3699 servis numarasına ABONE DURUM yazıp göndererek sorgulayabilir. Bunun dışında ise kullanıcının servis durumunu sorgulamak için ChefBook uygulamasına girmesi yeterlidir. Kullanıcı uygulama içerisinde hesabım bölümünden servis bilgilerini kontrol edebilir.
Servis İptali:
Servis iptali uygulamanın içinde Hesabım bölümünden, iptal chefbook yazip 3699'a gönderilerek veya müşteri hizmetleri aranarak yapılır. Servis iptal edilse de servis bedelinin tahsil edildiği dönem süresince servis faydasından yararlanılabilir. Servis süresi bitiminden evvel iptal halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
ChefBook Müşteri Hizmetleri: 08503333699

Yorumları göster