Arçelik küçük ev aletleri kategorisinde 30 TL paropuan fırsatı

Buradan kayıt oldukları ve doğrulama kodu ile doğrulattıkları cep telefonu numaralarını mağazalardaki satış elemanlarımızla paylaşarak kampanyadan faydalanabilir. Faydadan yararlanabilmek için puan yüklenmiş olan cep numarasının aktivasyonunun yapılmış olması gerekmektedir. 30 TL Paropuan sadece 100 TL ve üzeri Arçelik markalı Küçük Ev Aletlerinde için geçerlidir. Her üye yalnızca 1 adet ürün alımında bu kampanyadan yararlanabilir. Kampanya Destek Hattı: 444 72 76
Kampanya 31 Mayıs 2015 tarihine kadar sadece Arçelik Mağazalarında geçerlidir. Kampanyaya katılan kullanıcılar,
Arçelik A.Ş. (“Arçelik”), Arçelik ve Beko yetkili satıcılarında yaptığınız alışverişler ve verdiğiniz kişisel bilgileriniz, www.arcelik.com.tr, Arçelik’in diğer web siteleri ve mobil uygulamalarındaki gezinme hareketleriniz ile çağrı merkezi ve Arçelik’e ilişkin diğer kanallarda verdiğiniz kişisel bilgileriniz ve alışveriş bilgilerinizi toplamakta ve işlemektedir.
Arçelik, bu işlemleri Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. (“Tanı”) aracılığıyla gerçekleştirmektedir. Tanı, tüketicilere çeşitli avantaj ve imkanlar sağlayan pazarlama programları oluşturan ve yöneten bir Koç Topluluğu şirketidir. Tanı, gerek kendi kanalları, gerek Arçelik ve programlara dahil diğer markaların mağaza, bayi, çağrı merkezi, web sitesi, mobil uygulama gibi her türlü kanalı aracılığıyla verilen kişisel bilgileriniz, alışveriş bilgileriniz ile web siteleri ve mobil uygulama kullanımı sırasında gerçekleştirdiğiniz site ziyaretleri, web sitesine hangi siteden gelindiği ve sonra hangi sitenin ziyaret edildiği gibi gezinme bilgilerinizi (“Bilgiler”) birleştirir, işler ve size kampanya, fırsat veya benzeri faydalar sunulabilmesi amacıyla diğer üye markalarla paylaşır. Web siteleri ile mobil uygulamalardaki bilgiler, ziyaretiniz sırasında cihazınıza yüklenen çerez dosyaları (cookie) aracılığıyla toplanmaktadır. Tanı, bu faaliyetlerini Paro Programı ve Axion platformu aracılığıyla yürütür.
Tanı tarafından oluşturulan program ve platformlara dahil olan markalar değişkendir. Yukarıda belirtildiği gibi Bilgilerinizin paylaşıldığı platforma dahil markalarıngüncel listesi için lütfen www.paro.com.tr ve www.axion-tr.com adresini ziyaret ediniz.

Yorumları göster