Profeyonel Yabancı Dil Platformu

Çevirmenleri hangi kriterlere göre değerlendiriyorsunuz?
Protranslate platformunda hizmet veren tüm çevirmenler bir teste tabi tutularak uzmanlık seviyelerine  değerlendirilir ve kategorilendirilir.

Siparişimizin çeviri işlemleri gerçekleştirilirken bilgisayar tabanlı çeviri kullanılıyor mu?
Protranslate üzerinden gerçekleştirilen tüm çeviriler profesyonel çevirmenler aracılığı ile yapılan insan tabanlı çevirilerdir. Bu şekilde ortaya çıkan çeviriler dokümanınızın içeriğine ve temasına uygun şekilde olacağından otomatik çeviri sistemlerine göre çok daha verimli sonuçlar ortaya çıkar.

Teknik konularla ilgili çeviri yapan bir ekibiniz bulunuyor mu?
Siparişinizi verirken “Belge Açıklaması” bölümüne düşeceğiniz notlara göre siparişiniz arzu ettiğiniz konuda Uzmanlığı olan çevirmene yönlendirilir. Hukuk, Mühendislik, Medikal, İT ve benzeri konularda uzmanlığı olan çevirmenlerimiz arasından dokümanınızın çevirisi için en uygun profildeki çevirmen atanır.

Elimdeki çevirilecek belge ile ilgili çeviri işi nasıl ücretlendirilir?
Elinizdeki belgeyi sistemimize yüklendiğinizde belge içerisindeki sözcük sayısı sayılarak, seçimini yapmış olduğunuz kaynak dil ve hedef dil göz önünde bulundurularak ve diğer çeviri opsiyonları seçiminize göre siparişiniz ücretlendirilir.

Çeviri siparişi aşamasındaki "Sipariş Sınıfı" seçenekleri ne ise yarıyor?
Sipariş sınıfı seçenekleri, çevirinizi arzu ettiğiniz tecrübe seviyesinde bir çevirmene yaptırabilmenizi sağlar. Çeviri ücretleri, seçtiğiniz çevirmenin tecrübe seviyesine göre değişkenlik göstermektedir.

Çeviri siparişi aşamasındaki "Teslimat Hızı" seçenekleri ne ise yarıyor?
Siparişinizi verirken, çeviri ihtiyacınızın aciliyetine göre standart veya hızlı çeviri opsiyonlarından faydalanabilirsiniz. Seçenekler arası seçiminizi değiştirdiğinizde, siparişinizin “Tahmini tamamlanma tarihi” seçili çeviri hızına göre değişecektir. Buradan ihtiyacınız olan tarihte teslimat gerçekleşecek şekilde size uygun olan opsiyonu seçebilirsiniz. Çeviri ücretleri, seçtiğiniz teslimat hızı opsiyonuna göre değişkenlik göstermektedir.

Çeviri siparişi aşamasındaki "Sipariş Adı" kutucuğu ne işe yarıyor?
Bu kutucuğa arzu ettiğiniz ve siparişinizle ilgili ayrıntıları hatırlamanıza yardımcı olacak istediğiniz isimlendirmeyi girebilirsiniz. Herhangi bir sipariş adı girmemeniz durumunda sistem sizing için uygun bir sipariş ismi atayacak ve sonuna sipariş tarihinizi ekleyecektir.

Çeviri siparişi aşamasındaki "Belge Açıklaması" kutucuğu ne işe yarıyor?
Bu kutucuğa, sipariş aşamasında çevirmenin dikkat etmesini istediğiniz hususlar var ise yazabilirsiniz. Eğer herhangi özel bir talebiniz bulunmuyorsa, kutucuğu boş bırakabilirsiniz.

Dosyamı yükledim ve siparişimi verdim. Şimdi ne olacak?
Siparişinizi verirken size belirtilen “Tahmini Tamamlanma Tarihi” veya öncesinde siparişinizdeki detaylara göre çeviriniz tamamlanarak bitiminde size e-mail olarak bir bildirim gelecektir. Bildirimi aldığınızda hesabınıza giriş yaparak çevirisi tamamlanmış olan dosyanızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Dosyamı yüklerken bir hata oluştu. Ne yapmam gerekiyor?
Karşınıza çıkan hata mesajı ile ilgili ekrandaki LOGID’sini ve çevirilecek belgenizi, üyelik bilgileriniz ile birlikte info [at] protranslate.net adresine gönderdiğinizde yetkili arkadaşlarımız sizinle iletişime geçerek probleminizi çözmede size yardımcı olacaktır.

Çevirisi yapılmış dokümanımı bana kargo veya kurye ile göndermeniz mümkünmü?
Şu an için tüm çevirilmiş dokümanlar Protranslate platform üzerinden online olarak teslim edilmektedir. Yakında kargo ile teslim etme seçeneğini de sistemimize ekleyeceğiz.

Dokümanımın çevirisine Noter tasdik işlemi yaptırmanız mümkünmü?
Çok yakında çevirilen dokümanlarınızı noter tasdikli şekilde teslim alabilmeniz için bir özellik sisteme eklenecektir.

Ödememi nasıl yapabilirim?
Ödemelerinizi Kredi kartı (VİSA ve Mastercard) ya da EFT ile gerçekleştirebilirsiniz.
Banka Adı: Garanti Bankası
Banka Şube/ Kodu: Lefkoşa / 493
Hesap Adı: NET IMPRESSION DIGITAL SERVICES LTD      
Hesap Numarası: 6295965
Iban: TR44 0006 2000 4930 0006 2959 65

Faturamı nasıl teslim alacağım?
Siparişinizi tamamladıktan sonra gelen ekranda online olarak faturanızın bir çıktısını alabilirsiniz.

Yorumları göster