Solo Launcher - Dünyadaki en hızlı Android başlatıcı

Solo Launcher dünyadaki en hızlı Android başlatıcıdır. Kişiselleştirilmiş bir ana ekran deneyimi oluşturmak için olanak sağlayan, düzgün, temiz ve kolayca özelleştirilebilir bir ev başlatıcısı uygulamasıdır ve reklamsızdır.
Son derece özelleştirilebilir - 300'den fazla kişiselleştirme ayarı ile 5000'den fazla harika tema, canlı duvar kağıdı, kilit ekranı ve yazı tipi mevcuttur.
Dokuz harika hareket - Tek parmak, çift parmak, kaydırma, döndürme, vb hareketler.
Okunmamış mesaj sayısı - SMS, e-posta ve cevapsız arama bildirimleri (Nova, Holo ve Apex launcher bu özellikler için ücret ister).
Kolayca Gruplandırma - Uygulama çekmecesinde sekmeler ve klasörler halinde uygulamaları düzenleme.
Akıllı widget'lar - Ücretsiz özel animasyonlu hava durumu saati widget'ına ek telefonunuzu yenilemek için Clean Master Widget'ı.
Kullanımı kolay - Başlatıcı arayüzü basit ve nettir.
Solo Launcher ve tüm temaları tamamen ÜCRETSİZ & Reklamsız iken, diğer başlatıcılar size 5 dolara mal olabilir.
ÜCRETSİZ 5000+ harika duvar kağıdı, simge paketi, tema. - Solo Launcher'ın keyfini çıkarmak için Solo Play'den birçok iOS 7 & Android L & MIUI teması dahil olmak üzere canlı duvar kağıdı ve simge paketi indirin.
“ OK, Google ” sesli kelime algılama! Klavyenize veya ekranın sağına dokunmadan herhangi bir uygulama çekmecesinde sesli arama yapmanın keyfini çıkarın.

Yorumları göster