Ben Kazanırım - En popüler oyunlar cebinizde

http://ad.adrttt.com/aff_c?offer_id=2495&aff_id=1344benkazanirim.com mobil cihazlarınızdan erişip oyunlar oynayarak en yüksek skoru elde etmek için rekabet edebileceğiniz bir mobil oyun platformudur. En yüksek skoru alan oyuncu turnuvada belirlenen ödüllerden birini almaya hak kazanır.
benkazanirim.com üzerinde iki tip oyun vardır
Turnuva Oyunu: Turnuva oyununu oynayarak diğer oyuncular ile yarışın. Her dönem ödül kazanmak için en yüksek skoru yapmaya çalışın ve dilediğiniz ödül sizin olsun.
Antrenman Oyunu: Turnuvaya dahil olmayan diğer bütün oyunları da istediğiniz zaman, istediğiniz kadar oynayarak antrenman yapabilir, oyunlar üzerindeki yeteneklerinizi arttırabilirsiniz. Böylelikle favori oyununuz turnuva oyunu olarak seçildiğinde şansınızı arttırabilirsiniz!
Turnuvaya katılmak için benkazanirim.com'a üye olmanız gerekmektedir. Her dönem bir oyun turnuva oyunu olarak belirlenir. Her üye turnuva oyununu oynayabilir.
1. Turnuva başlangıcından bitiş tarihine kadar oyunu istediğiniz kadar oynayın.
2. Her defasında daha yüksek skor yaparak en iyiler tablosunda yerinizi alın.
3. Turnuva dönem bitimine kadar birinci sırayı hiç kimseye kaptırmayın.
4. İlk sırada yer alın ve seçilmiş hediyelerden istediğiniz bir tanesini almaya hak kazanın.
benkazanirim.com'a üye olmak çok kolaydır. Mobil cihazınız ile benkazanirim.com adresine girip kullanım şartlarını kabul etmeniz yeterlidir.
Kullanıcının telefonu internete WiFi üzerinden bağlı ise, kullanıcı telefon numarasını girdikten sonra telefonuna SMS ile gönderilen şifreyi ekrandaki kutuya girerek oyunları oynayabilir.
benkazanirim.com vergiler dahil haftalık 9,80 TL ücretlidir. Servis, kullanıcı iptal talebinde bulunmadıkça devam edecektir. Ücretlendirmeler telefon faturanıza yansır ya da faturasız hat bakiyenizden düşer.
Bağlantı standart tarifeniz üzerinden ücretlendirilir
Abonelik iptali site üzerinden gerçekleştirilebilir. Ayrıca Turkcell ve Vodafone kullanıcıları iptal benkazanirim yazıp 1240'a, Avea kullanıcıları ise iptal benkazanirim yazıp 3480'e SMS gönderilerek de iptal sağlayabilir. Servis iptal edilse de servis bedelinin tahsil edildiği dönem süresince servisten yararlanılabilir. İptal halinde, geçmişe yönelik ücret iadesi yapılmayacaktır.

Yorumları göster