Artık benzine daha az ödeyeceksiniz! Fuel Shark Benzin Tasarruf Cihazı 40 TL yerine 19,90 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz K...

Promoskop
Kampanya
Artık benzine daha az ödeyeceksiniz! Fuel Shark Benzin Tasarruf Cihazı 40 TL yerine 19,90 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz K...
Feb 28th 2012, 12:22

Fuel Shark Benzin Tasarruf Cihazı

Gitgide artan benzin fiyatları karşısında Fuel Shark'ı kullanarak benzin giderlerinizi azaltabilirsiniz. Fuel Shark motorun daha verimli çalışmasına yardımcı olurken daha az benzin tüketimi sağlayacak, böylece paranız cebinizde kalacaktır.

Bu zorlu ekonomik şartlarda, aynı miktar benzinle daha fazla kilometre yapmayı, aracınızın aküsünün ömrünü uzatmayı, aracınızın beygir gücünü artırmayı ve aracınızdan maksimum performans elde etmeyi istemez misiniz?

Fuel Shark tüm bunları ve daha fazlasını gerçekleştirmenize ve aynı zamanda para tasarrufu sağlamanıza olanak verir.

Fuel Shark nasıl çalışır?

Sadece Fuel Shark'i takın ve tasarruf etmeye başlayın!

Aracınızın elektrik sistemindeki ekipmanlar birbirine bağlıdır. Aracınızdan maksimum performans elde etmek için bu unsurlar temiz bir ortamda çalışmalıdır. Pek çok aracın elektrik sistemlerinde, aracın diğer parçalarının getirdiği yüklere bağlı olarak zamanla dengesizlikler oluşur. Aracınızın voltaj ortamı dengeli olduğunda aracınız daha iyi çalışacaktır. Bu da aynı miktar benzin ile daha fazla kilometre yapmanız ve akünüzün ömrünün daha uzun olması anlamına gelmektedir. Fuel Shark, çok amaçlı bir voltaj dengeleyici olduğundan aracınıza dengeli bir çalışma ortamı sağlar.

Aracınızın elektrik sisteminin dengelenmesi sayesinde motorunuzun bujileri güçlü kararlı bir kıvılcım üretir ve bu da daha iyi yanma sağlar. Bu yanma, gücü artırır ve daha temiz emisyonlar sağlar. Bu çığır açan teknoloji benzine harcadığınız paradan tasarruf etmenizi sağlayacak ekonomik bir yol sunarken, çevremizin de temiz tutulmasına yardımcı olur.

Fuel Shark'ın takılması da çok kolaydır. Mekanik bilgisi gerektirmez. Sadece aracınızın çakmak soketine veya duel adaptörüne takmanız yeterlidir. Mavi lamba Fuel Shark'ın çalışmakta olduğunu gösterir ki bu da para tasarruf etmeye başladınız anlamına gelir.

Fuel Shark:

• Benzin kilometresini artırır • Aracınızın performansını artırır • Akünüzün ömrünü uzatır • Aracınızın beygir gücünü artırır • Anında çalışmaya başlar

Fuel Shark ın İşe Yaradığını Nasıl Anlarım?

Çakmak soketine taktığınızda LED ışık yanacaktır. Kendiniz de test edebilirsiniz. Deponuzu, ağzına kadar olmayacak şekilde doldurun. Hareket etmeden önce kilometre sayacında görünen km yi not edin. Depo yaklaşık yarıya inene kadar kullanın. Kilometre sayacında görünen km yi not edin ve artık kaç kilometre gittiğinizi biliyor olacaksınız. Deponuzu ağzına kadar olmayacak şekilde yeniden doldurmak için kaç litre aldığına bakın (önceki ile aynı benzini kullanın). Gerçek yakıt tüketiminizi bulmak için, kat ettiğiniz kilometre sayısını deponuzu yeniden doldurmak için gerekli litreye bölün. Şimdi aynı işlemi Fuel Shark nizi kullanarak da yapın. Yakıt tüketimindeki farkı göreceksiniz.  

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster