3 Dakikada İstenmeyen Tüylerden Sundepil ile Kurtulun


Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz depilasyon ile pürüzsüz bir vücuda kavuşmak istiyorsanız Sundepil depilasyon seti evinize geliyor. Ağdaya, jilete, tüy dökücü kimyasallara, pahalı epilasyonlara son veren çok pratik bir depilasyon ürünü olan Sundepil set içinde 1 büyük ped tutucu, 1 küçük ped tutucu, 5 büyük ped, 4 küçük ped ve taşıma çantası bulunuyor.

Son dakikada belli olan planlara dahil olamıyor ya da güzellik merkezlerine her ay zaman ve bütçe ayırmaktan şikayet ediyorsanız bu ürün tam size göre!

Sundepil Depilasyon Seti:

Sundepil hem tüylerin alınmasına hem de ciltteki ölü derilerin atılmasına yardımcı olur. Kullanımdan sonra cildiniz parlak ve bebek cildi gibi olur. Depilasyon her zaman dairesel hareketlerle ve hafif baskı ile yapılmalıdır. Bu hareketler bütün tüyler yok edilinceye kadar yönü degiştirilerek bir kaç kez tekrarlanmalıdır.

Sundepil Kullanırken;

Her kullanımdan sonra pedleri akan suyun altında yıkarsanız pedler daha uzun ömürlü olur. Büyük ped bacak, kol gibi daha büyük alanlarda, küçük ped ise yüz gibi daha küçük alanlarda kullanılmalıdır. Sundepil vücudun her bölgesinde kullanılabilir. Ancak ciltte herhangi bir tahriş, alerji, yara var ise o bölgede kullanılmamalıdır. Sundepil aynı zamanda cilde peeling de yaptığı için kullanım sonrası ölü derileri temizlenmiş cildiniz her zamankinden pürüzsüz ve yumuşak olur.

Her kullanımdan sonra tüyler daha az çıkmaya başlar ve çıkan tüyler de daha ince olur. Sundepil Dermatolojik testten geçirilmiştir. Alanında Avrupa lideridir. Yeni yardımcınız Sundepil depilasyon seti sayesinde istenmeyen tüyleri almak son derece pratik, güvenilir ve kolay.

Sundepil'in tüy dökücü pedleri erkek ve kadınlardaki vücut kıllarının yok edilmesine uygundur. Ancak ürün, erkeklerin saç ve sakal tüylerinin alınması için uygun degildir.

Verilen fiyat 1 paket fiyatıdır.

SIFIR - GARANTİLİ
FATURASI KESİLİP GÖNDERİLECEKTİR
KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ
KARGO ÜCRETSİZ

Fiyat: 19 TL
Sipariş Ver

Yorumları göster